Четвер, 28 березня 2024 року

Наталка Карпа про весілля та майбутнє сімейне життя

Українська співачка Наталка Карпа та Герой АТО Євген Терехов «Титановий Джексон» заручені та готуються до весілля. Як триває підготовка зіркової пари до особливої події – читайте в їхній історії кохання.

Наталка Карпа

Українська співачка Наталка Карпа та Герой АТО Євген Терехов

Наталко, як ти познайомилися зі своїм обранцем?

Ми познайомились минулої осені, під час мого концертного туру Україною і передвиборної кампанії Жені на посаду мера Павлограда (Дніпровська область). Женя говорив палку промову жителям міста і вже тоді привернув мою увагу, та хіба лише як харизматичний чоловік та Герой АТО. Я тоді просто зачаровано слухала і ще не знала як повернуться події.

Хто перший проявив симпатію?

Перед Новим роком Женя запросив мене разом з гуртом «Антитіла» підтримати його благодійний проект для українських бійців, поранених в АТО і зіграти концерт в Дніпропетровському госпіталі. В той день мали змогу трохи більше поспілкуватись, це якраз було три дні перед 2016 роком. Мабуть, тоді і проскочили перші іскри)

Як починалися стосунки?

А от далі була вже сама новорічна ніч. Женя приїхав святкувати Новий рiк до Львова, я ж теж мала концерт у рiдному мiстi. Тодi, мабуть, магiя свят i спрацювала...

Коли зрозуміла, що це саме той, хто тобі потрібен?

Практично одразу, вже на Різдво познайомила його зі своїми батьками. Багато хто це називає хімією, що ж, можливо! Я побачила в ньому одразу те, що завжди шукала в чоловіках.

Що тобі найбільше подобається у Євгені, чим він особливий?

У ньому є всі риси притаманні справжнім чоловікам, за його спиною можна сховатись, він рішучий і з гарним почуттям гумору. Він не тільки Герой АТО, а ще й герой-романтик.
Наталка Карпа2

Розкажи про освідчення.

Це був переддень Св. Валентина і музиканти з гурту «Антитіла», з якими я відпрацювала великий тур по Україні, запросили мене на концерт у Львові. А я приїхала у рідне місто лише на декілька днів, щоб закінчити новий трек, тому ще й зволікала з відповіддю. Була впевнена, що коханий в Дніпрі, а без нього також не хотілось йти. Та все виявилось спланованим. Женя прилетів з Києва з величезним букетом троянд і каблучкою, вийшов на сцену, став на одне коліно і перед півторатисячним залом освідчився та запропонував мені вийти за нього  заміж. Звичайно, я сказала «Так». Це був справжній сюрприз! І не лише для присутніх у залі, а й для мене. Таке запам’ятовується надовго!
Яким плануєте робити весілля? Де і коли?

Поки визначились лише з приблизним часом – це буде або кінець серпня, або початок вересня. Щодо місця ­­– вагаємось між Львовом та Києвом.

Як вважаєш, чи зміниться твоє життя після весілля?

Хочеться зберегти цю романтику, яка зараз є у стосунках, не занурюватись у побутову рутину. Хоча у нас сфери діяльності такі, що «як у всіх» точно не вийде, тому, я впевнена, цікаво буде 100%.

Що для тебе є коханням?

Розуміння один одного на якомусь підсвідомому рівні, своєрідна хімія, яка тримає разом і робить щодня почуття глибшими. Це поєднання двох незалежних людей, які, залишаючись собою, творять нове прекрасне разом.

Якою уявляєш свою сім’ю?

Щасливою і дуже схожою на сім’ю, в якій виросла я.  В мене є чудовий приклад батьків, які все життя прожили душа в душу.
Наталка Карпа3

Розкажи про свій секрет щасливих стосунків?

Універсального секрету, як такого, не існує. Над стосунками потрібно працювати, коли потрібно – шукати компроміси. А загалом ­­– просто підтримувати, робити життя одне одного простішим, а не ускладнювати. Не намагатись змінювати когось під себе і залишатись самими собою, бо ж саме таких людей ми покохали.

Юліана Діткун

Пара молода

Метки: Наталка Карпа, певица, свадьба

ПОПУЛЯРНЕ

Архів новин
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.