Вівторок, 19 березня 2024 року

Усик здобув повторну перемогу над британцем Джошуа

Український спортсмен став першим в історії боксером-власником поясу The Ring у двох вагах, а також захистив титули IBF, IBO, WBA та WBO.

2761760
Український боксер, володар поясів WBO, WBA, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик переміг британця-важковаговика Ентоні Джошуа у реванші за рішенням суддів. Трансляцію бою в ніч на неділю, 21 серпня, показали у 190 країнах світу.
Так, поєдинок у багатофункціональному спортивному комплексі Король Абдалла Спортс Сіті в Джідді, Саудівська Аравія, тривав усі 12 раундів.
Варто відзначити п'яту трихвилинку, коли Джошуа використав заборонений прийом - ударив суперника нижче пояса. Проте Усик швидко прийшов у норму.
Крім того, у восьмому та дев'ятому раундах британець "пройшовся" по корпусу українця.
Усик не залишився у боргу - у десятій сутичці завдав Джошуа серії потужних ударів.
У результаті український боксер переміг британця за рішенням суддів. Думки колегії розділилися: 115-113 на користь британця, 115-113 на користь українця та 116-112 на користь Усика.

"Я присвячую цей бій моїй Державі - Україні, Збройним Силам України та всім, хто зараз захищає мою країну!" - сказав Усик після перемоги.
Джерело Корреспондент

Метки: Усик
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.