Четвер, 28 березня 2024 року

Український софт для автоматизації ресторанного бізнесу – вибір сьогодення

Всім відомо, що значна частина програмного забезпечення, яким користується український бізнес, має російське коріння. Це вже давно створювало певні ризики безпеки. Проте, з початком відкритої агресії проблема забезпечення цілісності та конфіденційності інформації стала особливо актуальною. Виходом є перехід на ПЗ української розробки, що й рекомендує Мінцифри. Тим більше, що наші айтішники мають розробки безперечно світового рівня. Одна з них – система автоматизації ресторанного бізнесу Poster, яку розробили дніпровські спеціалісти та, зокрема, це рішення.

Які ж переваги цієї системи автоматизації бару:

  • Зручний інтерфейс;
  • Незалежність від наявності інтернету;
  • Незалежність від типу пристрою та операційної системи, якими користуються менеджери;
  • Інтеграція з кухнею;
  • Розвинена система аналітики;
  • Широкі можливості контролю.

бар1

Чим система автоматизації бару Poster зручна для персоналу

Основна ідеологія системи заснована на її максимальній гнучкості та адаптивності, що дозволяє знизити витрати часу на обслуговування клієнта та забезпечити індивідуальний підхід.

Гнучка система меню

Система дозволяє буквально «на льоту» міняти меню, дотримуючись при цьому правильної калькуляції. Наприклад, для бару це корисно у випадку формування індивідуального замовлення коктейлів за складом.

Управління роботою кухні

Система дозволяє планувати роботу кухні залежно від черги замовлень, а також забезпечує зв'язок між кухнею та офіціантами.

Гнучка система бронювання столиків

Існує можливість бронювання столів за календарем та навіть з урахуванням переваг постійних клієнтів.

Зручна система оплати

Програма дозволяє приймати будь-які види та способи оплати – готівку та безготівку, карткою або NFC-пристроєм. Можливо навіть персонально розділити рахунок між клієнтами, та зробити розрахунки з урахуванням нарахованих балів на картах лояльності.

 

Чим система Poster зручна для власників бізнесу

Основні переваги програми автоматизації для рестораторів полягають у розвинутій системі аналітики та контролю, що дозволяє мінімізувати витрати та підвищити рентабельність бізнесу.

бар2

Почнемо з того, що доступ до адміністративної панелі власника можливий з будь-якого браузера. Також існує повнофункціональна мобільний додаток Poster Boss, що дозволяє переглядати звіти та аналізувати продажі прямо зі смартфона з будь-якої точки світу в режимі реального часу.

Хороша інтеграція системи автоматизації зі складом дозволяє бачити рух складу також у режимі реального часу.

Аналіз продажів можна проводити у межах будь-яких тимчасових проміжків (подобово, помісячно). А зручний інтерфейс дозволяє подавати звіти як у цифрах, і у вигляді діаграм.

Важливо й те, що програма дозволяє керувати кількома закладами – барами, кафе, ресторанами, а також франшизою.

ПОПУЛЯРНЕ

Архів новин
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.