Четвер, 28 березня 2024 року

Тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч про матч із «Селтіком»: «Я пишаюся, що моїй молодій команді вдалося відігратися»

На груповому етапі Ліги чемпіонів донецький клуб зробив нічию з шотландським клубом «Селтіком».

2a0dbe

Наступний матч «гірників» запланований на 5-е жовтня з іспанським «Реал Мадридом». Вже третій рік поспіль «Шахтар» потрапляє на цю команду. Експерти не прогнозують успіх українській команді. У популярній БК Леон на перемогу підопічних Йовічевіча пропонують коефіцієнт 13.7, у той час як на «Реал» – 1.18. Щоб зручно переглянути актуальні коефіцієнти та швидко зробити ставку, слід завантажити додаток контори на телефон. Як легко завантажити додаток Леон на IOS, розповіли на сайті Bookmaker Ratings.

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч прокоментував результат матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Селтіка» - 1:1.

За словами тренера, його команді протистояли дуже досвідчені, агресивні та динамічні гравці. Йовічевіч нагадав, що «Селтік» дуже добре грав проти «Реала» протягом 60 хвилин. На кінець Йовічевіч додав, що пишається, що його молодій команді вдалося відігратися і досягти нічиєї.

Слід додати, що зараз два відомих європейських клуби повідомили, що мають наміри підписати гравців з донецького «Шахтаря». Наприклад, «РБ Зальцбург» вже підписав бразильського нападника Фернандо з «гірників». Він перейшов до «РБ Зальцбурга» 1-го липня, повідомляє журналіст Фабриціо Романо.

В австрійському клубі Фернандо замінить Каріма Адейємі, який покине клуб, перейшовши до дортмундської «Борусії».

Також інший клуб, французький «Ліон», зацікавлений у трансфері вінгера донецького «Шахтаря» Давида Нереса. Вінгер приєднався до «Шахтаря» у січні цього року за 20 мільйонів євро, але так і не зіграв жодної хвилини за український клуб.

Багато ЗМІ писали, що футболістом цікавляться також «Евертон» та «Ньюкасл».

ПОПУЛЯРНЕ

Архів новин
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.