Вівторок, 19 березня 2024 року

Гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню «Квіти мінних зон»

Пісня, яка була написана декілька років тому і мала б увійти в новий альбом ОЕ у квітні 2022 року, але... Відео, яке знімали пару тижнів тому, зокрема, документальні кадри на Донбасі. А разом - це важливий проєкт допомоги по збору на нові якісні авто для ЗСУ.

В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах - життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України.
Та найголовніше - це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки - війна, на відстані руки - тил.

Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "все добре у нас", "я норм", "живий" або просто "+". І тут же - лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни.
І йти до цієї мети ми маємо усі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту. Саме тому, закликаємо вас долучитись до проєкту ДорогиПеремоги. Запускаємо разом з партнерами - фондом "Повернись живим" та мобільним оператором Київстар, який виділяє 10 млн грн.
Кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах, також будуть долучені до збору. Більше переглядів, прослуховувань – більше зборів на пікапи!
Зробіть свій внесок за посиланням - http://kv.st/oe

Метки: Океан Ельзи
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.