Вівторок, 19 березня 2024 року

Зміїне масло Доктора Сороса – погані ліки для України, що переживає не найкращі часи

1

Джордж Сорос, другий зліва, голова правління Фонду Сороса та засновник Інституту відкритого суспільства, виступає з президентом України Петром Порошенком, праворуч, у Києві, у вівторок, 13 січня 2015 р. (Фото "AP Photo" / Микола Лазаренко, "Pool").

Джерело: The Washington Times
Четвер, 24 травня 2018 р
Автор: Л. ТоддВуд
АНАЛІЗ/ДУМКА:
Оскільки Президент Трамп бере на себе глобалістську лихоманку, яка дратувала американський середній клас, вкрай корисно поглянути на інші райони світу, де так званий «Соросовський рецепт» живий і здоровий.
ПанТрамп потрапив у глибоке, багату жилу вітчизняного гніту над відкритим кордоном, інтернаціоналістичним баченням, яке підтримує угорсько-американський ліберальний мільярдер Джордж Сорос. Країни, що голодують за свободу, верховенство права та переваги ринкової економіки, можуть добре навчитися на досвіді США, а не купувати пляшку зміїного масла доктора Сороса.
Отримавши вигнання з Угорщини, пан Сорос та його мережа НУО як і раніше активно діють у Східній та Центральній Європі. Це слабко прихована таємниця, що пан Сорос глибоко переплітається в українській політиці з Майданської революції 2014 року. Імовірно зламані документи в 2015 році показали, що Сорос призначив себе «самозваним адвокатом нової України» і детально розповів про заплутану участь мільярдера в Держдепартаменті Обами і казначействах в прагненні до зброї і мільярдам доларів на допомогу уряду Порошенко.
Незважаючи на те, що безвізовий режим, який зараз створюється з Європейським Союзом, загрожує українському народові, вони повинні остерігатися, що пропозиція поставляється з певними обмеженнями. Зрештою, глобалістська медицина намагається позбавити країну своїх природних ресурсів для використання міжнародних корпоративних інтересів і відкрити кордони мільйонам нелегальних мігрантів, назавжди зруйнувати національний суверенітет, культуру і безпеку.
Мораль: Остерігайтеся того, чого ви бажаєте. Просто запитайте громадян Швеції, Італії, Німеччини чи Франції, наскільки вони в задоволенні від масового зростання злочинності і масового головного болю, пов'язаного з асимільованим великим мусульманським населенням.
Міжнародний фонд "Сорос" "Відродження", який вводить мільйони людей щороку в Україну для фінансування планів мільярдера, має свої закріплення в усіх залах влади в Києві. Структура влади Сороса дуже зацікавлена у транзитному бізнесі України, не кажучи вже про сільське господарство, енергетику, охорону здоров'я та ІТ-галузь. Україна, яка має велику кількість природних ресурсів та освічену робочу силу, є ідеальним кандидатом для "колонізації", щоб слугувати планам глобалістів.
Схоже, перший вибір Сороса для очолення України, Петро Порошенко, не міг або не бажав боротися з системною корупцією, яка паралізує державу. Імовірно, він програє майбутні президентські вибори, а волки крутяться. Давні суперники вишикуються, щоб конкурувати з ним.
Партнером пана Сороса в Україні є Віктор Пінчук, зять екс-президента та давнього друга Клінтона та Фонду Клінтона. Є повідомлення про те, що пан Сорос та пан Пінчук мають новий проект - обрання народного співака Святослава Вакарчука до українського головування. Є достатньо фотографічних доказів зустрічей трьох спом’янутих фігурв Давосі у недавньому минулому.
Пан Вакарчук займає особливе місце в українській культурі, оскільки його музика та активність є голосом для народного болю та невдоволення, враховуючи невдачі уряду Порошенка та болісний сепаратистський конфлікт, який розвивається на сході. Після початкового прориву в політику він пішов у відставку у парламенті у 2008 році через рік через корупційні проблеми.
Пан Вакарчук любить свою країну і, без сумніву, хоче робити те, що відповідає його інтересам. Але з невеликим досвідом у бізнесі чи політиці для співака не буде легко встати на машину Сороса, яку колись встановив натовп Відкритого Суспільства.
Український народ має довго і важко думати, кого він хоче бачити у голові країни. Історія Сороса - це жодна амбітна нація, яку хотіли б наслідувати.
• Л. ТоддВуд - це колишній пілот вертольотів спеціальних операцій та торговець боргом на Уолл-Стрит, який також зробив свій внесок у FoxBusiness, TheMoscowTimes, NationalReview, NewYorkPost та багатьох інших публікаціях. Його можна знайти через його сайт, LToddWood.com.
Авторське право© 2018 The Washington Times, LLC.

Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.