Вівторок, 19 березня 2024 року

Тіна Кароль та Настя Каменських увійдуть до журі ювілейних «Чорноморських Ігор»

XV Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль відбудеться з 4 до 6 серпня у Скадовську

88

Оргкомітет фестивалю «Чорноморські Ігри» визначився із учасниками журі, яке буде прослуховувати і оцінювати конкурсантів. Як і личить такому сейозному музичному заходу, журі буде високопрофесійним. До його складу увійдуть: член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль ( він є постійним членом журі фестивалю), продюсер Олена Мозгова, композитор Руслан Квінта, режисер Олег Боднарчук, викладач вокалу Альона Савінова, генеральний директор музикального телеканалу М1 Сергій Перцев та генеральний продюсер цього ж каналу Натела Чхартішвілі-Зацаринна, генеральний директор «Хіт Fm» Віталій Дроздов, музикант та ведучий радіо Roks Сергій Кузін, зірки українського шоу-бізнесу Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, учасники гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та «Позитив» Олексій Завгородній, «Дзідзьо» Михайло Хома.

Нагадаємо, що до участі у конкурсі допускаються діти віком від 6 до 16 років. Подати заявку на участь у конкурсній програмі фестивалю потрібно до 1 липня. Для тих, кого обере журі після прослуховування конкурсних пісень online, 10-13 липня на одній із столичних студій відбудеться прослуховування наживо. Переможці цього етапу відбору вже братимуть участь у півфіналі конкурсу 4 серпня на головній фестивальній сцені Скадовська. Для кожного, хто відчуває вокальний талант своєї дитини та готовий випробувати його на «Чономорських Іграх» - форма заявки та положення фестивалю знаходяться у відкритому доступі в Фейсбуці на офіційній сторінці компанії «Таврійські Ігри». Тож не втрачайте такий шанс! А усіх бажаючих вживу оцінити дитячі таланти з усієї України, а також послухати виступи вже чинних «зірок» української естради запрошуємо 4-6 серпня у Скадовськ на чергові «Чорноморські Ігри».

Метки: фестиваль «Чорноморські Ігри»
Контакти

Столярова, 1, Дніпро, Україна, 49038

mail@dv-gazeta.info

© Останні новини Дніпра та України за сьогодні. Онлайн трансляції, фото та відео репортажі на сайті Днепр вечерний. Всі права захищені.